Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én történetem 6.

Ezután pár nappal megint nagyon durván kijött az arcom pár folt.Gyorsan az egyik kerületi bőrgyógyász magánrendelésére bejelentkeztem, gondoltam most sikerül nyakon csípni a tettest. Odáig jutott el az orvos, hogy ételallergiára gondolt, és tesztet csinált (vérvétellel).

Az eredményre lehet tippelni!

(Megoldás:nincs semmilyen ételallergiám)

Leültem az internet elé, és rátaláltam Béky László természetgyógyászra.

Innentől új időszámítás kezdődött, ez 2011. tavaszán volt.

Béky László honlapján a publikációk menüpontban, sok érdekes olvasható.Többek között a bőrgyógyászatinak tűnő betegségek tünetei,a psoriasisról szólóak.

Ittam a szavait.Szinte mindegyik bejegyzést elolvastam,ami a környezetemben volt betegség.Döbbenet.Mindenre van megoldás, de senki nem mondja?

Aztán Béky László magánrendelésén választ kaptam mindenre.De legfőképp a saját betegségemre.

Tőle hallottam először, hogy bélgyulladás okozza (fizikai szinten).

Nagyon drasztikus diétát ajánlott, amit persze megfogadtam, mert nem akartam többé úgy látni az arcomat, ahogy akkor.A motivációm nagyon erős volt (és a mai napig tart ).

Szóval: állati fehérje (hús,tejtermék), finomított fehér liszt , cukor kizárva. Az első 3 hónapban még gyümölcsöt sem ehettem.

Nagyon át kellet gondolni az ételeket, mert szinte semmi marad, ha ezeket elhagyom.Egy évbe telt, mire elég sokféle ételt összeszedtem, hogy változatosan tudjak étkezni.

Ajánlotta még a Varga gyógygombákat, amit fél évig szedtem (2 féle terméket).Illetve akkupunktúrás kezelést is kaptam kétszer.

Felhívta a figyelmemet, hogy amíg van egy belső provokáló tényező, addig akármivel kenhetem magam, nem múlik el, tehát felesleges a kenegetés.Ezen nagyon csodálkoztam és nagyon furcsa volt 20 év napi többszöri kenegetés után egy ilyen infó, de megfogadtam.Megálltam a kenegetést.